Geselecteerde regio: Tielt Geselecteerde leveringsdatum: 24/05/2019
Hoe werkt Mobiele Winkelstraat ?

Hoe kan je bestellen ?

Bestellen bij de handelaars op Mobiele Winkelstraat is heel eenvoudig. Je kiest via de box bovenaan de handelaar(s) waar je de producten wenst aan te kopen. We zorgen dat alles in perfecte conditie aan huis geleverd wordt. Betalen kan je gemakkelijk online met Bancontact op het moment van de online bestelling, maar mag ook cash aan de chauffeur die komt leveren. Om het nog gemakkelijker te maken, leggen we het allemaal stap voor stap uit.

Lees meer

Wanneer wordt er geleverd ?

Mobiele Winkelstraat levert momenteel 3 keer per week aan huis: op dinsdag, donderdag en zaterdag. Je kan telkens bestellen tot de avond vooraf om 22 uur.

Lees meer

Wat kost bestellen op Mobiele Winkelstraat ?

Met Mobiele Winkelstraat maken we het leven gemakkelijk. Je bestelt zowat alle producten van de betere handelaars van Tielt vanuit je zetel, wij leveren alles aan huis. En voor de prijs hoef je echt niet te laten.

Lees meer

Heb je nog vragen?

Waar leveren we aan huis?

Momenteel leveren we enkel in groot Tielt, dat betekent Tielt zelf en alle deelgemeenten. In de toekomst willen we dat echter graag verder uitbreiden. Wil jij ook de boodschappen aan huis geleverd krijgen? Stuur dan een mail met je adres + email naar info@mobielewinkelstraat.be en we houden je op de hoogte!

Wanneer wordt er geleverd ?

De dagen waarop geleverd wordt, zullen per gemeente verschillend zijn. Bij de start van de bestelling krijg je steeds de mogelijke leveringsdata te zien. In Tielt wordt geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. We leveren tussen 18u00 en 20u30 tijdens de week en tussen 14u00 en 16u30 op zaterdag. Speciale wensen of opmerkingen kan je steeds melden bij je bestelling (voorbeeld: "ik ben pas vanaf 18u30 thuis")

Kan ik met Bancontact betalen ?

Ja hoor, je kan met Bancontact betalen. Meer zelfs, we verkiezen een electronische betaling. Het kan echter enkel online bij de bestelling, aan de chauffeur kan je enkel contant betalen.

Wat met leeggoed op Mobiele Winkelstraat ?

Bij sommige producten wordt statiegeld gerekend. In dat geval is het leeggoed steeds inbegrepen in de prijs die op de webshop vermeld staat. Je betaalt dus automatisch de prijs inclusief leeggoed. Wil je leeggoed terug meegeven met de chauffeur? Dat kan! Wie met Bancontact betaalde, krijgt de waarde van het leeggoed door de chauffeur terugbetaald op het moment van de levering. Als je contant betaalt, wordt de waarde van het terug geleverde leeggoed afgetrokken van de betaling.

Ik vind een handelaar niet terug op Mobiele Winkelstraat

Ben je op zoek naar een handelaar maar je kan hem niet vinden? Twee mogelijkheden:

- ofwel is de handelaar niet aanwezig op deze online winkelstraat; bij de opstart werd aan alle voedingswinkels de vraag gesteld of ze wilden deelnemen; enkel wie reageerde staat momenteel online; in een latere fase wordt bekeken hoe we het aanbod verder kunnen uitbreiden

- ofwel is de handelaar wel aanwezig op Mobiele Winkelstraat, maar is hij niet open op de dag die je selecteerde; klik bovenaan in de blauwe balk op "wijzigen" om de dag van levering te veranderen; opgelet als er al producten in je winkelmandje liggen: dat wordt immers leeg gemaakt als je de datum wijzigt.

Je vindt een vraag niet terug? Neem dan contact op.
Neem contact op

Enkele voordelen van Mobiele Winkelstraat

Mobiele Winkelstraat maakt het makkelijk zodat je je boodschappen in recordtijd bijeen klikt. Voor 22u00 bestellen? De dag erna aan huis geleverd!

Bestel online op Boerenmarkt

Je kan voortaan ook online producten van de Boerenmarkt bestellen: uiterlijk tot vrijdag 22u. Wij leveren alles op zaterdagnamiddag bij jou aan huis.

Koop bij lokale winkelier

Wist je dat het aanbod in voedselboxen zoals Hello Fresh maar zelden uit de eigen regio komt? Bedankt om ons te verkiezen!

Veilig online betalen

Mobiele Winkelstraat integreert online betalen met Bancontact in de webshop. Bij voorkeur gebruik je deze betalingsmethode.

Start vandaag nog met shoppen

Ontdek alle deelnemende handelaars!