Geselecteerde regio: Tielt Geselecteerde leveringsdatum: 24/05/2019

Contacteer Mobiele Winkelstraat

Heb je een vraag of opmerking? Vind je iets niet terug? Is er een product dat je graag via Mobiele Winkelstraat wil kopen? Laat het ons weten via dit contactformulier.

Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Heb je nog vragen?

Waar levert Mobiele Winkelstraat ?

Momenteel leveren we enkel in groot Tielt, dat betekent Tielt zelf en alle deelgemeenten. In de toekomst willen we dat echter graag verder uitbreiden. Wil jij ook de boodschappen aan huis geleverd krijgen? Stuur dan een mail met je adres + email naar tielt@mobielewinkelstraat.be en we houden je op de hoogte!

Wanneer wordt er geleverd ?

De dagen waarop geleverd wordt, zullen per gemeente verschillend zijn. Bij de start van de bestelling krijg je steeds de mogelijke leveringsdata te zien. In Tielt wordt geleverd op dinsdag, donderdag en zaterdag. We leveren tussen 18u00 en 20u30 tijdens de week en tussen 14u00 en 16u30 op zaterdag. Speciale wensen of opmerkingen kan je steeds melden bij je bestelling (voorbeeld: "ik ben pas vanaf 18u30 thuis")

Kan je met Bancontact betalen ?

Ja hoor, je kan met Bancontact betalen. Meer zelfs, we verkiezen een electronische betaling. Het kan echter enkel online bij de bestelling, aan de chauffeur kan je enkel contant betalen.

Wat met leeggoed op Mobiele Winkelstraat ?

Bij sommige producten wordt statiegeld gerekend. In dat geval is het leeggoed steeds inbegrepen in de prijs die op de webshop vermeld staat. Je betaalt dus automatisch de prijs inclusief leeggoed. Wil je leeggoed terug meegeven met de chauffeur? Dat kan! Wie met Bancontact betaalde, krijgt de waarde van het leeggoed door de chauffeur terugbetaald op het moment van de levering. Als je contant betaalt, wordt de waarde van het terug geleverde leeggoed afgetrokken van de betaling.

Ik vind een handelaar niet terug op Mobiele Winkelstraat

Ben je op zoek naar een handelaar maar je kan hem niet vinden? Twee mogelijkheden:

- ofwel is de handelaar niet aanwezig op deze online winkelstraat; bij de opstart werd aan alle voedingswinkels de vraag gesteld of ze wilden deelnemen; enkel wie reageerde staat momenteel online; in een latere fase wordt bekeken hoe we het aanbod verder kunnen uitbreiden

- ofwel is de handelaar wel aanwezig op Mobiele Winkelstraat, maar is hij niet open op de dag die je selecteerde; klik bovenaan in de blauwe balk op "wijzigen" om de dag van levering te veranderen; opgelet als er al producten in je winkelmandje liggen: dat wordt immers leeg gemaakt als je de datum wijzigt.

Je vindt een vraag niet terug? Neem dan contact op.
Neem contact op

Start vandaag nog met shoppen

Ontdek alle deelnemende handelaars!