Geselecteerde regio: Tielt Geselecteerde leveringsdatum: 24/05/2019
Wij leveren aan huis

Mobiele Winkelstraat vind je nu op Beedrop

Vanaf mei gaat Mobiele Winkelstraat samenwerken met Beedrop, een gelijkaardig initiatief dat al in verschillende andere steden in Vlaanderen actief is. Hierdoor zullen de handelaars van Tielt ook in andere steden klanten kunnen bereiken en wordt het aanbod voor de consument groter. De naam verandert in Beedrop waardoor er met grotere slagkracht promotie kan gevoerd worden. Bestellen kan je nu op www.beedrop.be

Lees meer

Voortaan gratis levering vanaf 20 euro

Wie voor minstens 20 euro koopt, die betaal 0 euro servicekost. Met andere woorden: we leveren helemaal gratis. Je koop dus aan normale winkelprijzen, en krijg alles zonder meerkost aan huis gebracht. Waarom zou je zelf nog naar de winkel gaan? Klik op lees meer en ontdek hoe het precies werkt

Lees meer

Ontdek de talrijke recepten van Mobiele Winkelstraat

Voortaan vind je hier op Mobiele Winkelstraat een lijstje met heerlijke gerechten met bijhorend recept. Bovendien zal je vaak met één klik op de knop alle ingrediënten kunnen bestellen voor die gerechten. Snel-klaar en snel-besteld recepten dus.

Lees meer

Hoe bestellen op Mobiele Winkelstraat ?

Bestellen bij de handelaars op Mobiele Winkelstraat is heel eenvoudig. Je gaat net als in de reële wereld naar één van de handelaars die open is en je koopt de producten die je nodig hebt. Het grootste verschil is dat je het allemaal van thuis kan doen.

Lees meer

Proef de zomerse wijnen van Pascal Heytens

Pascal Heytens van de gelijknamige wijnhandel trok deze zomer door Spanje en bracht enkele heerlijke wijntjes mee. We zullen er voortaan regelmatig enkele aanbieden op Mobiele Winkelstraat. Nu absoluut te ontdekken zijn enkele zomerse wijnen uit Catalonië.

Lees meer

Puur Kip: nieuwe topper op Mobiele Winkelstraat

De authentieke smaak van gevogelte (her)ontdekken? Dan moet je absoluut de producten van Puur Kip eens proeven. Terug naar de ambacht van de poelier!

Lees meer

Ontdek heerlijke kaasjes

Het aanbod kazen is immens groot. Om je wat wegwijs te maken en steeds weer te verrassen, werkt de Smaak van Kaas met pakketjes vanaf 2 personen. Je krijgt steeds een mix van minimaal 6 kazen. Heb je bepaalde voorkeuren? Dan kan je dat aanduiden bij de bestelling.

Lees meer

De Poes nu ook op Mobiele Winkelstraat met gratis glas

Wie heeft dit heerlijk Tielts biertje nog niet gedronken? Bij Mobiele Winkelstraat zijn we fan, en dus ook heel blij dat we deze trots van Tielts voortaan ook bij jou aan huis kunnen leveren. Bij aankoop van 1 bak krijg je er zelfs een gratis glas bij.

Lees meer

Kipreepjes op de grill

Ga je straks de barbecue boven halen? Verras je gasten met deze heerlijke kipreepjes (of boutjes) op de grill. Marineer de kip minstens 8 uur en kokosmelk.

Lees meer

Tijdstip levering licht gewijzigd

Op dinsdag zullen we voortaan reeds vanaf 16u starten met de leveringen. Op die manier komen we tegemoet aan werknemers van Tieltse bedrijven die hun inkopen op het eind van de dag op het werk willen laten leveren om zo mee naar huis te nemen. Ben je zelf niet zo vroeg thuis? Geen probleem, ook daar hebben we een oplossing voor.
Lees meer

Gegratineerde aardbeien

Dit is het ideale dessert om indruk te maken op je gasten. Wat ze niet weten (tenzij ze ook de recepten op Mobiele Winkelstraat bekijken) is dat het heel eenvoudig is om dit gerecht klaar te maken.

Lees meer

Ovenschotel met gehakt, prei en kaassaus

Succes verzekerd bij jong en oud met deze ovenschotel met gehakt, prei, kaassaus en Belgische bintjes. Gebruik goeie Emmental voor dit gerecht, je proeft echt het verschil!

Lees meer

Eerste Belgische asperges zijn er

We hebben er lang moeten op wachten, maar de eerste Belgische asperges zijn er. Wij geven nog even het recept voor een bereiding op Vlaamse wijze. Je kan trouwens alle ingrediënten bestellen in één klik.

Lees meer

Joyn voordeel, ook op Mobiele Winkelstraat

Gebruik jij ook de Joyn klantenkaart als je gaat winkelen in Tielt? Misschien ken je de kaart nog onder de oude naam Qustomer? Ook op Mobiele Winkelstraat kan je die gebruiken.

Lees meer

Welkom op Mobiele Winkelstraat

Vanaf 9 januari kan je hier online boodschappen doen bij heel wat handelaars uit Tielt. Alles wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag aan huis geleverd. Gemakkelijk toch?

Lees meer

Handelaars op Mobiele Winkelstraat

Op Mobiele Winkelstraat kan je online shoppen bij heel wat handelaars. Die hebben echter vaak verschillende sluitingsdagen en ook het productaanbod kan per dag veranderen. Daarom filteren we op Mobiele Winkelstraat steeds op basis van de gekozen gemeente en datum van levering. Wil je toch eens een compleet overzicht van alle handelaars, dan vind je dat hier.

Lees meer

Help minder mobiele Tieltenaars

Door je bestelling bij Mobiele Winkelstraat win je niet alleen veel tijd, je helpt er ook de minder mobiele inwoners van Tielt mee. Voor hen een levering aan huis belangrijk om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Lees meer

Mis je een product op Mobiele Winkelstraat?

Op Mobiele Winkelstraat zetten we soms niet alle producten van een bepaalde handelaar. Op die manier hopen we de webshop wat overzichtelijk te houden. Maar als je toch een bepaald product mist, dan kunnen we dat steeds aanvullen.

Lees meer

Start vandaag nog met shoppen

Ontdek alle deelnemende handelaars!