Geselecteerde regio: Tielt Geselecteerde leveringsdatum: 24/05/2019
Wij leveren aan huis

Mobiele Winkelstraat vind je nu op Beedrop

Een nieuwe naam, zelfde service

Vanaf mei gaat Mobiele Winkelstraat samenwerken met Beedrop, een gelijkaardig initiatief dat al in verschillende andere steden in Vlaanderen actief is. Hierdoor zullen de handelaars van Tielt ook in andere steden klanten kunnen bereiken en wordt het aanbod voor de consument groter. De naam verandert in Beedrop waardoor er met grotere slagkracht promotie kan gevoerd worden. Bestellen kan je nu op www.beedrop.be

Mobiele Winkelstraat bestaat ondertussen iets meer dan één jaar. In die periode werden producten van 24 handelaars aangeboden en werd bijna de kaap van 1.000 bestellingen gerond. Vooral voor Tieltenaars die een drukke job en een gezin moeten combineren, blijkt de thuislevering vanuit lokale winkels een meerwaarde.

De ambities liggen echter nog hoger, en daarom wordt Mobiele Winkelstraat in het ruimere netwerk van Beedrop ingepast. Beedrop staat voor bee (Engels voor bij) en drop: als een bij halen ze bestellingen op bij de handelaar en leveren die bij een klant. Het biedt een dienst die vergelijkbaar is als Mobiele Winkelstraat en is tot nu toe vooral actief in Oost-Vlaanderen.

Voor de Tieltse handelaars biedt deze verandering het voordeel dat ze voortaan ook klanten buiten Tielt kunnen bereiken en zo dus meer kunnen verkopen. Beedrop zorgt ook voor promotie waardoor nieuwe klanten kunnen bereikt worden.

Ook voor de consument is het samengaan goed nieuws. Producten worden nog steeds aangeboden aan winkelprijzen en zonder extra kost aan huis geleverd. Bovendien zal het productaanbod nog verder uitgebreid worden.

Om dit alles mogelijk te maken, wordt het aantal leveringsdagen per week in eerste instantie beperkt, maar het is de bedoeling om dit op termijn opnieuw uit te breiden.

Bestellen? Dat doe je dus voortaan op www.beedrop.be !

 

Start vandaag nog met shoppen

Ontdek alle deelnemende handelaars!