Geselecteerde regio: Tielt Geselecteerde leveringsdatum: 24/05/2019
Wij leveren aan huis

Voortaan gratis levering vanaf 20 euro

Geniet nu van onze leveringen!

Wie voor minstens 20 euro koopt, die betaal 0 euro servicekost. Met andere woorden: we leveren helemaal gratis. Je koop dus aan normale winkelprijzen, en krijg alles zonder meerkost aan huis gebracht. Waarom zou je zelf nog naar de winkel gaan? Klik op lees meer en ontdek hoe het precies werkt

Wie een bestelling plaatst op Mobiele Winkelstraat betaalt normaal een kleine bijdrage van 5 euro voor het ophalen en leveren van alle producten. Maar voor die prijs hoef je dan niet meer rond te rijden naar al die verschillende handelaars, hoef je geen parkeergeld (of wie weet zelfs een parkeerboete) te betalen, en je wint vooral heel veel tijd.

Maar wie voor minstens 20 euro bestelt, krijgt de aankopen zelfs helemaal gratis aan huis geleverd. Enkel de aankopen bij Delhaize tellen we niet mee in de berekening van het totaal. Maar koop je dus voor 20 euro bij de verschillende speciaalzaken (beenhouwer, fruit, vis,...) samen, dan kan je nog onbeperkt bijbestellen bij Delhaize, wij brengen alles gratis bij jou thuis. Desnoods de hele winkel.

Maar wacht niet te lang: je aankopen moeten bevestigd zijn tegen 22 uur van de avond voor de levering.

Opgelet: bij het afrekenen van je aankopen verschijnt in stap 1 de standaard leveringskost van 5 euro. Maar geen zorgen, vanaf stap 4 controleert onze webshop het totaalbedrag van de bestelling en valt die kost weg indien dat totaalbedrag boven de 20 euro ligt.

Start vandaag nog met shoppen

Ontdek alle deelnemende handelaars!